Groep Infrabo

Groep Infrabo is een multidisciplinair ontwerp- en engineeringbureau gespecialiseerd in de domeinen Infrastructuur, Water & Leefmilieu, Speciale technieken, Stabiliteit, EPB, Ventilatieverslaggeving en BREEAM.
Tot onze opdrachtgevers rekenen wij zowel de openbare besturen (gemeente, provincie, gewest,..) alsook de privé opdrachtgevers (industriële opdrachtgevers uit verschillende sectoren).
Groep Infrabo hecht veel belang aan de werksfeer en werkomstandigheden voor de medewerkers, de interne organisatie en de kwaliteit van onze dienstverlening. Er wordt eveneens veel aandacht besteed aan het op peil houden van de intellectuele vaardigheden van de medewerkers (bijscholing, bijkomende opleiding, …).

Wij zoeken

een Werfopvolger Infrastructuur, Water & Leefmilieu (M/V)

Als werfleider van een studiebureau ben je verantwoordelijk voor de vlotte communicatie tussen opdrachtgever en aannemer. Je staat in voor de planning en de uitvoering van de werven en coördineert de projecten tot de oplevering. Je onderhoudt contacten met alle nodige partijen en fungeert als leidend ambtenaar op de werfvergaderingen.
Je plant de werfvergaderingen, kan deze leiden en maakt de werfverslagen op.
Je hebt oog voor kwaliteit en kan je goed houden aan een termijnplanning.

Wij wensen

een veelzijdige collega die houdt van een zeer uiteenlopend takenpakket.

Samen met ons team ontwerptekenaars, verkeers- en milieudeskundigen zorg jij ervoor dat onze opdrachtgevers tevreden zijn over de geleverde diensten. Je staat het projectteam ook bij met raad en daad en kan je ervaren oog laten vallen op de ontwerpen voor ze in uitvoering gaan.
Jij beschikt over enkele jaren ervaring in de wegen- en rioleringssector. Bij voorkeur heb je ervaring met leidinggeven en beschik je over heel wat sociale vaardigheden.

Wij bieden u

een toffe, jonge ploeg die u graag willen leren kennen.

Een salaris in overeenstemming met jouw capaciteiten en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.
Een aangename werksfeer voor mensen die gedreven zijn in hun job.

Interesse

Zin in een nieuw avontuur? Neem dan snel contact op met Natalie Bunyan, HR verantwoordelijke:
natalie.bunyan@infrabo.be
of via
Groep Infrabo
Langstraat 65
2260 Westerlo
014/58.50.05


Soliciteer nu