Groep Infrabo

Groep Infrabo is een multidisciplinair ontwerp- en engineeringbureau gespecialiseerd in de domeinen Infrastructuur, Water & Leefmilieu en Speciale technieken.
Tot onze opdrachtgevers rekenen wij zowel de openbare besturen (gemeente, provincie, gewest,..) alsook de privé opdrachtgevers (promotoren, architecten, investeerders, industriële opdrachtgevers,…).


Om ons huidig team te versterken, zijn wij dringend op zoek naar een

Werfleider Gebouwtechnieken (M/V)

Wat kan jij ons bieden?

  • Je bent gepassioneerd door alles wat met HVAC, elektriciteit en sanitair te maken heeft.
  • Je volgt de werfvergaderingen en maakt hiervan de nodige verslagen , kijkt technische fiches en uitvoeringstekeningen na op correctheid.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever tijdens de uitvoering en zal de bouwheer bijstaan met technisch advies.
  • Je bent assertief en beschikt over voldoende sociale vaardigheden om met alle partijen tot een mooi eindresultaat te komen.


Je hebt minstens 5 jaar relevante ervaring in de sector. Ms Office heb je goed onder de knie, kennis van BIM en REVIT is een pluspunt maar geen must. Klant- en resultaatgerichtheid draag je hoog in het vaandel, doch, uw spirit, inzet en de wil om bij te leren zijn eveneens van groot belang.


Wat kunnen wij jou bieden?

Een team van topcollega’ s die voor elkaar door het vuur gaan, die elkaar zaken bijbrengen en samen leren om het volgende project nog beter te doen. Uiteraard is er ook een marktconform loon, extralegale voordelen en een bedrijfswagen in dit pakket maar dat is ondergeschikt aan je wil om mee te groeien en bij te leren door deel te nemen aan workshops en opleidingen


Is je interesse bij deze gewekt of wens je meer info? Neem dan snel contact op met Natalie Bunyan, HR verantwoordelijke: natalie.bunyan@infrabo.be
of via
Groep Infrabo
Langstraat 65
2260 Westerlo
014/58.50.05


Soliciteer nu