Groep Infrabo

Groep Infrabo is een multidisciplinair ontwerp- en engineeringbureau gespecialiseerd in de domeinen Infrastructuur, Water & Leefmilieu en Speciale technieken.
Tot onze opdrachtgevers rekenen wij zowel de openbare besturen (gemeente, provincie, gewest,..) alsook de privé opdrachtgevers (promotoren, architecten, investeerders, industriële opdrachtgevers uit verschillende sectoren).


Om ons huidig team te versterken, zijn wij dringend op zoek naar een

Tekenaar wegen- en rioleringswerken (M/V)

Wat kan jij ons bieden?

  • Je hebt interesse in water, wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van het openbaar domein en de hydraulische wereld op zich.
  • Je werkt graag in teamverband samen met de projectverantwoordelijken en zijn assistent om een volledig project van A tot Z te ontwerpen.
  • Je hebt een creatieve instelling en durft innovatieve voorstellen te doen als het aankomt op ontwerpen.
  • Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

Samen met ons team ontwerptekenaars, verkeers- en milieudeskundigen zorg jij ervoor dat onze opdrachtgevers tevreden zijn over de geleverde diensten. Mocht je reeds ervaring met Autocad hebben en al kennis van Civil 3D, heb je zeker een streepje voor. Doch, je wil om bij te leren en te groeien is van groter belang.


Wat kunnen wij jou bieden?

Een team van topcollega’s die voor elkaar door het vuur gaan, die elkaar zaken bijbrengen en samen leren om het volgende project nog beter te doen. Uiteraard is je loon marktconform en aangevuld met extralegale voordelen maar vooral jouw wil om te groeien en bij te leren door deel te nemen aan workshops en opleidingen zijn belangrijk.


Is je interesse bij deze gewekt of wens je meer info? Neem dan snel contact op met Natalie Bunyan, HR verantwoordelijke: natalie.bunyan@infrabo.be
of via
Groep Infrabo
Langstraat 65
2260 Westerlo
014/58.50.05


Soliciteer nu