Groep Infrabo

Groep Infrabo is een multidisciplinair ontwerp- en engineeringbureau gespecialiseerd in de domeinen Infrastructuur, Water & Leefmilieu en Speciale technieken.
Tot onze opdrachtgevers rekenen wij zowel de openbare besturen (gemeente, provincie, gewest,..) alsook de privé opdrachtgevers (industriële opdrachtgevers uit verschillende sectoren).


Om ons huidig team te versterken, zijn wij dringend op zoek naar een


Technisch tekenaar Gebouwtechnieken (M/V)

Als technisch tekenaar ben je in staat het ontwerp en de informatie voor de projectverantwoordelijke om te zetten naar een leesbaar plan of schema voor onze opdrachtgevers.


Je begrijpt dat jouw werk de fundering is van een vergadering voor de projectverantwoordelijke en zorgt dan ook dat alle zaken voorbereid zijn en klaarliggen voor het volgende overleg. Jouw job attitude en pro-activiteit zijn hier van groot belang.


Je hebt een goed ruimtelijk inzicht (3D), een kritische geest en passie voor speciale technieken. Je werkt goed in een team en kan waken over de planning.


Wat kan jij ons bieden?

  • Je bent in staat een ontwerp en informatie om te zetten naar een leesbaar plan of schema voor de opdrachtgever.
  • Je bent de rechterhand van de projectverantwoordelijke en zorgt samen voor een mooi ontwerp dewelke je modelleert in Revit (3D).
  • Je maakt calculaties op basis van input van je collega's en het programma van eisen van onze bouwheer. Je bespreekt de details en de tekeningen met de projectverantwoordelijke en meet de aantallen op.
  • Je werkt mee aan lichtstudies, warmteverliesberekeningen en dimensionering van leidingen, luchtkanalen en andere installatiecomponenten.
  • Je verleent assistentie tijdens de werfopvolging van een project (maken van extra uitvoeringsdetails, aanpassingen, opmetingen in verband met verrekeningen, ...).
  • Je organiseert het afdrukken van plannen.

Bij voorkeur beschik je over een Bachelordiploma in een bouwgerelateerde richting. Je bent een absolute teamplayer. Je werkt vlot met MS Office en Revit.


Je bent communicatief en draagt klant- en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel. Wij wensen een collega met pit en gedrevenheid die wil meegroeien met ons en ons bedrijf.


Wat kunnen wij jou bieden?

Wij bieden u toffe en jonge collega’s die elkaar ondersteunen in een prima werksfeer. Een salaris in overeenstemming met jouw capaciteiten en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.
Een toekomstmogelijkheid in ons bedrijf door regelmatige bijscholing, workshops en kennisdagen.


Ben jij de topper die wij momenteel zoeken? Neem dan snel contact op met Natalie Bunyan, HR verantwoordelijke: natalie.bunyan@infrabo.be
of via
Groep Infrabo
Langstraat 65
2260 Westerlo
014/58.50.05


Soliciteer nu