Groep Infrabo

Groep Infrabo is een multidisciplinair ontwerp- en engineeringbureau gespecialiseerd in de domeinen Infrastructuur, Water & Leefmilieu en Speciale technieken.
Tot onze opdrachtgevers rekenen wij zowel de openbare besturen (gemeente, provincie, gewest,..) alsook de privé opdrachtgevers (promotoren, architecten, investeerders, industriële opdrachtgevers uit verschillende sectoren).


Om ons huidig team te versterken, zijn wij dringend op zoek naar een

Projectverantwoordelijke wegen- en rioleringswerken (M/V)

Wat kan jij ons bieden?

  • Je hebt interesse in water, wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van het openbaar domein en de hydraulische wereld op zich.
  • Je bent voor ons de ontwerper, maakt tevens het bestek en de meetstaat op in samenwerking met de projectcoördinator en de tekenaars.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en volgt je werven in uitvoering mee op, je rapporteert hierover en maakt de werfverslagen op.
  • Je bent een prima planner en zorgt dat je het budget en de kwaliteit niet uit het oog verliest.

Bij voorkeur beschik je over een ingenieursdiploma of heb je reeds enkele jaren ervaring in de sector. Kennis van het SB 250, een goede teamspirit en de wil om bij te leren zijn uw belangrijkste troeven.


Wat kunnen wij jou bieden?

Toffe en jonge collega’s die elkaar ondersteunen in een prima werksfeer. Een salaris in overeenstemming met jouw capaciteiten en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen. Een toekomstmogelijkheid in ons bedrijf door regelmatige bijscholing, workshops en kennisdagen.


Is je interesse bij deze gewekt of wens je meer info? Neem dan snel contact op met Natalie Bunyan, HR verantwoordelijke: natalie.bunyan@infrabo.be
of via
Groep Infrabo
Langstraat 65
2260 Westerlo
014/58.50.05


Soliciteer nu