Groep Infrabo

Groep Infrabo is een multidisciplinair ontwerp- en engineeringbureau gespecialiseerd in de domeinen Infrastructuur, Water & Leefmilieu, Speciale technieken, Stabiliteit, EPB, Ventilatieverslaggeving en BREEAM.
Tot onze opdrachtgevers rekenen wij zowel de openbare besturen (gemeente, provincie, gewest,..) alsook de privé opdrachtgevers (industriële opdrachtgevers uit verschillende sectoren).
Groep Infrabo hecht veel belang aan de werksfeer en werkomstandigheden voor de medewerkers, de interne organisatie en de kwaliteit van onze dienstverlening. Er wordt eveneens veel aandacht besteed aan het op peil houden van de intellectuele vaardigheden van de medewerkers (bijscholing, bijkomende opleiding, …).

Wij zoeken

een Projectverantwoordelijke Speciale Technieken (M/V)

Ben jij de man/ vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en gepassioneerd in het ontwerpen en opvolgen van elektriciteit en sanitair? Ben je voornamelijk graag buiten en is werfopvolging helemaal uw ding, alsook het opmaken van de nodige verslagen? Heb je al een 10- tal jaren ervaring in deze functie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou…
Mogelijks zou je ook ingezet kunnen worden in de studiefase waarbij je zowel autonoom alsook in teamverband kan werken. Een team van ontwerptekenaars zullen u hierin bijstaan. Kennis van Revit en BIM is voor deze functie een zeer groot pluspunt.
Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden.

Wij wensen

een enthousiaste collega die projecten van A tot Z kan begeleiden.

Bij voorkeur beschik jij over een Master diploma of gelijkgesteld door ervaring in de sector. Uw inzet, teamspirit en de wil om bij te leren zijn eveneens van groot belang.
Je kan vlot werken met MS office en draagt communicatie, klant- en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel.

Wij bieden u

een team van toffe collega’s die nu al uitkijken naar uw komst.

Een salaris in overeenstemming met jouw capaciteiten en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.
Een toekomstmogelijkheid voor mensen die gedreven zijn in hun job.

Interesse

Zin in een nieuw avontuur? Neem dan snel contact op met Natalie Bunyan, HR verantwoordelijke:
natalie.bunyan@infrabo.be
of via
Groep Infrabo
Langstraat 65
2260 Westerlo
014/58.50.05


Soliciteer nu