Groep Infrabo

Groep Infrabo is een multidisciplinair ontwerp- en engineeringbureau gespecialiseerd in de domeinen Infrastructuur, Water & Leefmilieu en Speciale technieken.
Tot onze opdrachtgevers rekenen wij zowel de openbare besturen (gemeente, provincie, gewest,..) alsook de privé opdrachtgevers (industriële opdrachtgevers uit verschillende sectoren).
Groep Infrabo hecht veel belang aan de werksfeer en werkomstandigheden voor de medewerkers, de interne organisatie en de kwaliteit van onze dienstverlening. Er wordt eveneens veel aandacht besteed aan het op peil houden van de intellectuele vaardigheden van de medewerkers (bijscholing, bijkomende opleiding, …).

Wij zoeken

een projectverantwoordelijke Infrastructuur, Water & Leefmilieu (M/V)

Ben jij ook zo gepassioneerd door wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Dan ben jij misschien wel de collega die in ons team past!
Jij bent voor ons de ontwerper van wegen- en rioleringswerken en maakt tevens het bestek en de meetstaat op in samenwerking met de ontwerptekenaars. Voor onze opdrachtgevers ben je het eerste aanspreekpunt en een vlotte communicator voor uw medecollega’s.
Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden.
Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

Wij wensen

een toffe, enthousiaste collega die projecten van A tot Z kan begeleiden.

Samen met ons team ontwerptekenaars, verkeers- en milieudeskundigen zorg jij ervoor dat onze opdrachtgevers tevreden zijn over de geleverde diensten.
Bij voorkeur beschik jij over een ingenieursdiploma en heb je al enkele jaren ervaring in de sector. Uw inzet, teamspirit en de wil om bij te leren zijn eveneens van groot belang.

Wij bieden

een team van collega’s die elkaar ondersteunen in een dynamische werksfeer.

Een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met jouw capaciteiten en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.
Een toekomstmogelijkheid voor mensen die gedreven zijn in hun job.

Interesse

Is uw interesse bij deze gewekt en wenst u meer info? Neem dan snel contact op met Natalie Bunyan, HR verantwoordelijke: natalie.bunyan@infrabo.be
of via
Groep Infrabo
Langstraat 65
2260 Westerlo
014/58.50.05


Soliciteer nu