Groep Infrabo

Groep Infrabo is een multidisciplinair ontwerp- en engineeringbureau gespecialiseerd in de domeinen Infrastructuur, Water & Leefmilieu en Speciale technieken.
Tot onze opdrachtgevers rekenen wij zowel de openbare besturen (gemeente, provincie, gewest,..) alsook de privé opdrachtgevers (promotoren, architecten, investeerders, industriële opdrachtgevers,…).


Om ons huidig team te versterken, zijn wij dringend op zoek naar een

Projectverantwoordelijke Gebouwtechnieken (M/V)

Wat kan jij ons bieden?

  • Je bent gebeten door de HVAC microbe en gepassioneerd in het ontwerpen van elektriciteit, HVAC en sanitair.
  • Je hebt kennis van EPB en ventilatieverslaggeving of wenst je hierin zeker te verdiepen in de toekomst.
  • Je bent voor ons de ontwerper in studiefase waarin je zal bijgestaan worden door een projectcoördinator en ontwerptekenaars. Kennis van Revit en BIM is een pluspunt maar geen must.
  • Je bent tijdens de studiefase het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en volgt mogelijks de werven in uitvoering mee op, je rapporteert hierover en maakt de werfverslagen op, kijkt technische fiches na en controleert uitvoeringstekeningen.
  • Je bent een prima planner en zorgt dat je budget en kwaliteit niet uit het oog verliest zodat de bouwheer bij oplevering een tevreden klant is.

Bij voorkeur beschik je over een Master diploma en heb je reeds enkele jaren ervaring in de sector. Ms Office heb je goed onder de knie en klant- en resultaatgerichtheid draag je hoog in het vaandel. Doch, uw spirit, inzet en de wil om bij te leren zijn eveneens van groot belang.


Wat kunnen wij jou bieden?

Een team van topcollega’s die voor elkaar door het vuur gaan, die elkaar zaken bijbrengen en samen leren om het volgende project nog beter te doen. Uiteraard is er ook een marktconform loon, extralegale voordelen en een bedrijfswagen in dit pakket maar dat is ondergeschikt aan je wil om mee te groeien en bij te leren door deel te nemen aan workshops en opleidingen.


Is je interesse bij deze gewekt of wens je meer info? Neem dan snel contact op met Natalie Bunyan, HR verantwoordelijke: natalie.bunyan@infrabo.be
of via
Groep Infrabo
Langstraat 65
2260 Westerlo
014/58.50.05


Soliciteer nu