Groep Infrabo

Groep Infrabo is een multidisciplinair ontwerp- en engineeringbureau gespecialiseerd in de domeinen Infrastructuur, Water & Leefmilieu en Speciale technieken.
Tot onze opdrachtgevers rekenen wij zowel de openbare besturen (gemeente, provincie, gewest,..) alsook de privé opdrachtgevers (industriële opdrachtgevers uit verschillende sectoren).
Groep Infrabo hecht veel belang aan de werksfeer en werkomstandigheden voor de medewerkers, de interne organisatie en de kwaliteit van onze dienstverlening. Er wordt eveneens veel aandacht besteed aan het op peil houden van de intellectuele vaardigheden van de medewerkers (bijscholing, bijkomende opleiding, …).

Wij zoeken

tekentalenten voor ons team in Westerlo (M/V)

Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Dan ben jij de ontwerptekenaar waar wij naar op zoek zijn!
Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D.
Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project.
Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

Wij wensen

een creatieve en actieve denker die als teamspeler mee projecten van A tot Z kan begeleiden.

Samen met ons team projectverantwoordelijken, verkeers- en milieudeskundigen zorg jij ervoor dat onze opdrachtgevers tevreden zijn over de geleverde diensten.
Bij voorkeur heb je affiniteit met water-, wegen-, en rioleringsprojecten. Een eerste werkervaring met Autocad is wenselijk en indien je kennis hebt van Civil 3D en BIM, heb je zeker een streepje voor. Je bent een creatieve geest die zelfstandig en nauwkeurig kan werken.

Wij bieden

een team van collega’s die elkaar ondersteunen in een dynamische werksfeer.

Een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met jouw capaciteiten en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.
Een toekomstmogelijkheid in ons bedrijf door regelmatige bijscholing, workshops en kennisdagen.

Interesse

Is uw interesse bij deze gewekt en wenst u meer info? Neem dan snel contact op met Natalie Bunyan, HR verantwoordelijke: natalie.bunyan@infrabo.be
of via
Groep Infrabo
Langstraat 65
2260 Westerlo
014/58.50.05


Soliciteer nu