Groep Infrabo

Groep Infrabo is een multidisciplinair ontwerp- en engineeringbureau gespecialiseerd in de domeinen Infrastructuur, Water & Leefmilieu, Speciale technieken, Stabiliteit, EPB, Ventilatieverslaggeving en BREEAM.
Tot onze opdrachtgevers rekenen wij zowel de openbare besturen (gemeente, provincie, gewest,..) alsook de privé opdrachtgevers (industriële opdrachtgevers uit verschillende sectoren).
Groep Infrabo hecht veel belang aan de werksfeer en werkomstandigheden voor de medewerkers, de interne organisatie en de kwaliteit van onze dienstverlening. Er wordt eveneens veel aandacht besteed aan het op peil houden van de intellectuele vaardigheden van de medewerkers (bijscholing, bijkomende opleiding, …).

Wij zoeken

een Projectcoördinator Infrastructuur, Water & Leefmilieu (M/V)

Als projectcoördinator werk je intern de visie van de projectverantwoordelijke uit tot een volledig technisch dossier. Je fungeert als scharnierpunt: voor onze projectverantwoordelijken ben je de rechterhand en de interne steunpilaar die zorgt voor een vlotte planning en communicatie voor gans het projectteam.
Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die kennis heeft van wegen- en rioleringswerken. Jij bent voor ons de mede-ontwerper van wegen- en rioleringswerken en maakt tevens het bestek, de meetstaat, bouwaanvraagdossiers, … op in samenwerking met de ontwerptekenaars.
Je hebt oog voor kwaliteit en wenst in groepsverband steeds het maximale rendement uit een team te halen.

Wij wensen

een toffe, enthousiaste collega die projecten van A tot Z intern kan opvolgen.

Samen met ons team ontwerptekenaars, verkeers- en milieudeskundigen zorg jij ervoor dat onze opdrachtgevers tevreden zijn over de geleverde diensten.
Bij voorkeur beschik jij over een Bachelordiploma bouwkunde waarbij uw inzet, teamspirit en de wil om bij te leren van cruciaal belang zijn.

Wij bieden u

een team van collega’s die elkaar ondersteunen in een dynamische werksfeer.

Een salaris in overeenstemming met jouw capaciteiten en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.
Een toekomstmogelijkheid voor mensen die gedreven zijn in hun job.

Interesse

Zin in een nieuw avontuur? Neem dan snel contact op met Natalie Bunyan, HR verantwoordelijke:
natalie.bunyan@infrabo.be
of via
Groep Infrabo
Langstraat 65
2260 Westerlo
014/58.50.05


Soliciteer nu