Groep Infrabo is een multidisciplinair ontwerp - en engineeringbureau gespecialiseerd in de domeinen Infrastructuur, Water & Leefmilieu en Speciale technieken.  Tot onze opdrachtgevers rekenen wij zowel de openbare besturen (gemeente, provincie, gewest,..) alsook de privé opdrachtgevers (promotoren, architecten, investeerders, industriële opdrachtgevers uit verschillende sectoren). 
 
Om ons huidig team te versterken, zijn wij dringend op zoek naar een:
Projectcoördinator/ assistent projectverantwoordelijke (M/V)
 
Wat kan jij ons bieden? 

  • Je werkt intern de visie van de projectverantwoordelijke mee uit tot een volledig technisch dossier.
  • Je fungeert als scharnierpunt: voor onze projectverantwoordelijken en werfleiders ben je de rechterhand die zorgt voor de administratieve ondersteuning, communicatie en planning.
  • Je hebt mogelijks al enige kennis van wegen- en rioleringswerken en helpt bij het schrijven van een bestek, meetstaat, bouwaanvraagdossiers,…
  • Je hebt oog voor kwaliteit en wenst in g roepsverband steeds het maximale rendement uit een team te halen.

 
Samen met ons team ontwerptekenaars, verkeers - en milieudeskundigen zorg jij ervoor dat onze opdrachtgevers tevreden zijn over de geleverde diensten.  Bij voorkeur heb je al enkele jaren er varing in de sector maar je inzet, teamspirit en de wil om bij te leren zijn van nog groter belang. 
 
Wat kunnen wij jou bieden? 

  • Wij bieden jou toffe en jonge collega’s die elkaar ondersteunen in een prima werksfeer.  
  • Een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met jouw capaciteiten en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.  
  • Een toekomstmogelijkheid in ons bedrijf door regelmatige bijscholing, workshops en kennisdagen.  

 
Is je interesse bij deze gewekt of wens je meer info? Neem dan snel contact op met Natalie Bunyan, HR verantwoordelijke: natalie.bunyan@infrabo.be of via 014/58.50.05 
 


Soliciteer nu