Groep Infrabo

Groep Infrabo is een multidisciplinair ontwerp- en engineeringbureau gespecialiseerd in de domeinen Infrastructuur, Water & Leefmilieu en Speciale technieken.
Tot onze opdrachtgevers rekenen wij zowel de openbare besturen (gemeente, provincie, gewest,..) alsook de privé opdrachtgevers (promotoren, architecten, investeerders, industriële opdrachtgevers uit verschillende sectoren).


Om ons huidig team te versterken, zijn wij dringend op zoek naar een

Ontwerper riolering (M/V)

Wat kan jij ons bieden?

  • Je voert alle activiteiten uit die nodig zijn voor het uitwerken van hydronautstudies en klassieke rioleringsprojecten.
  • Je bent verantwoordelijk voor het hydraulisch concept en de berekeningen van allerhande infrastructuur- en milieu projecten.
  • Je hebt een brede professionele interessesfeer en een creatieve geest die u toelaat verfrissende en originele oplossingen te bedenken voor watergerelateerde vraagstukken.
  • Je legt contact met de opdrachtgever en andere partijen om de nodige ontwerpgegevens te verkrijgen. In samenwerking met een team, inventariseer je de verkregen gegevens, je bouwt een databank en een model op en je werkt het hydraulisch concept uit. Je interpreteert de simulatie- en berekeningsresultaten en bespreekt deze met onze opdrachtgevers.

Samen met ons team ontwerptekenaars, verkeers- en milieudeskundigen zorg jij ervoor dat onze opdrachtgevers tevreden zijn over de geleverde diensten. Bij voorkeur beschik jij over een ingenieursdiploma en heb je al enkele jaren ervaring in de sector. Uw inzet, teamspirit en de wil om bij te leren zijn eveneens van groot belang.


Wat kunnen wij jou bieden?

Wij bieden jou toffe en jonge collega’s die elkaar ondersteunen in een prima werksfeer. Een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met jouw capaciteiten en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen. Een toekomstmogelijkheid in ons bedrijf door regelmatige bijscholing, workshops en kennisdagen.

Is je interesse bij deze gewekt of wens je meer info? Neem dan snel contact op met Natalie Bunyan, HR verantwoordelijke: natalie.bunyan@infrabo.be
of via
Groep Infrabo
Langstraat 65
2260 Westerlo
014/58.50.05


Soliciteer nu