Groep Infrabo

Groep Infrabo is een multidisciplinair ontwerp- en engineeringbureau gespecialiseerd in de domeinen Infrastructuur, Water & Leefmilieu, Speciale technieken, Stabiliteit, EPB, Ventilatieverslaggeving en BREEAM.
Tot onze opdrachtgevers rekenen wij zowel de openbare besturen (gemeente, provincie, gewest,..) alsook de privé opdrachtgevers (industriële opdrachtgevers uit verschillende sectoren).
Groep Infrabo hecht veel belang aan de werksfeer en werkomstandigheden voor de medewerkers, de interne organisatie en de kwaliteit van onze dienstverlening. Er wordt eveneens veel aandacht besteed aan het op peil houden van de intellectuele vaardigheden van de medewerkers (bijscholing, bijkomende opleiding, …).

Wij zoeken

een Landschapsarchitect Infrastructuur, Water & Leefmilieu (M/V)

Als landschapsarchitect werk je intern de visie van de projectverantwoordelijke en de projectcoördinator uit met betrekking tot de landschappelijke elementen zijnde: groenaanleg, ontwerp publieke ruimte, inkleding natuurlijke bergingsbekkens,…
Jij bent voor ons de ontwerper van het groenaandeel in de wegen- en rioleringsprojecten dus enkele jaren ervaring in deze functie is meer dan welkom. Tevens kan je ook de raming en meetstaat opmaken van de projecten waaraan je werkt.
Je hebt oog voor kwaliteit en werkt goed in teamverband. Je tracht een duidelijke planning op te volgen met gans het projectteam.

Wij wensen

een veelzijdige collega die houdt van een zeer uiteenlopend takenpakket.

Samen met ons team ontwerptekenaars, verkeers- en milieudeskundigen zorg jij ervoor dat onze opdrachtgevers tevreden zijn over de geleverde diensten.
Bij voorkeur beschik jij over diploma Landschapsarchitectuur of gelijkgesteld door ervaring in de sector. Uw inzet, teamspirit en de wil om bij te leren zijn eveneens van groot belang.

Wij bieden u

een team van toffe collega’s die nu al uitkijken naar uw komst.

Een salaris in overeenstemming met jouw capaciteiten en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.
Een toekomstmogelijkheid voor mensen die gedreven zijn in hun job.

Interesse

Zin in een nieuw avontuur? Neem dan snel contact op met Natalie Bunyan, HR verantwoordelijke:
natalie.bunyan@infrabo.be
of via
Groep Infrabo
Langstraat 65
2260 Westerlo
014/58.50.05


Soliciteer nu