Toekomst verzekerd!

De BVBA K. PAUELS (Kristof Pauels, zoon van stichter Jo Pauels) wordt benoemd tot bestuurder.

2016
Heroriëntatie.

Groep Infrabo past zich aan de tijdsgeest aan en neemt de beslissing om zich vanaf nu meer te profileren als multidisciplinair engineeringbureau en in dit kader ook nog meer met externe partijen samen te werken.

2015
Gedelegeerde bestuurders.

De BVBA G. VANBETS (Geert Vanbets) en de BVBA G. DU PONT (Geert Du Pont) worden benoemd tot gedelegeerd bestuurder. De NV J. PAUELS (Jo Pauels) blijft bestuurder-voorzitter.

2015
Benoeming nieuw bestuur.

De BVBA G. VANBETS (Geert Vanbets) en de BVBA G. DU PONT (Geert Du Pont) nemen een minderheidsparticipatie in Groep Infrabo en worden benoemd tot bestuurder.

2011
Certificering voor ‘CoQual’.

Het door ORI opgelegde kwaliteitsmanagementsysteem ‘Construction Quality’ wordt voor het eerst behaald in 2009.

2009
Plechtige opening nieuw bureelcomplex te Tongerlo.

Gezien de constante groei van het bedrijf en de noodzakelijkheid van een nog modernere werkomgeving, wordt in 2003 de beslissing genomen tot de bouw van een nieuw kantoorcomplex.
Na amper 8 maanden bouwtijd wordt het nieuwe bureelcomplex in gebruik genomen.

2004
100% management buy-out door Jo Pauels.

In de zomer van 2002 slaagt Groep Infrabo een nieuwe weg in door de 100% management buy-out door Jo Pauels.

2002
Toetreding tot ORI.

Groep Infrabo wordt lid van ORI, de representatieve Organisatie van de Advies- en Ingenieurssector. Elk jaar onderschrijft Groep Infrabo de deontologische code van deze organisatie.

1999
Meerderheids-participatie ‘DAR’ in Groep Infrabo.

Het Duitse ingenieursbureau DAR, dat deel uitmaakt van het energieconcern RWE, neemt een meerderheidsparticipatie in Groep Infrabo. Groep Infrabo blijft steeds tenvolle haar autonomie en onafhankelijkheid bewaren; het management blijft volledig in handen van twee van de oprichters, J. Pauels en R. Geerts. De ondersteuning en knowhow van deze internationale groep bracht een schat aan Europese ervaring bij voor Groep Infrabo.

1992
Aankoop activa ‘VERSTOCKT’.

De activa van het studiebureau Verstockt, vooral gespecialiseerd in infrastructuurwerken en technische installaties, worden aangekocht.

1991
Opening nieuw kantoorgebouw aan de E314 Geel-West.

Door de gestage groei van Groep Infrabo werd het noodzakelijk een eigen modern kantoorgebouw op te richten.
Gelijktijdig wordt het bekende landschapskantoor 'CARLIER' overgenomen en ondergebracht in de nieuwe kantoorgebouwen.

1989
Oprichting Groep Infrabo NV.
J. Pauels, S. Serneels, R. Geerts en M. De Pauw nemen de activa over van het gefailleerde studiebureau NV W. Puls uit Turnhout. Ze nemen onmiddellijk 7 ex-werknemers van de NV W. Puls terug in dienst en vestigen zich op de markt in Geel. 1983