Groep Infrabo is een multidisciplinair studiebureau dat actief is in de domeinen: bouw, speciale technieken, infra en water & leefmilieu.


Geschiedenis

Sinds 1983 kan Groep Infrabo terugkijken op succesvolle projecten voor opdrachtgevers uit zowel de overheids-als de industriële en private sector.

  • 2004: Opening nieuw bureelcomplex te Tongerlo
  • 2009: Behalen kwaliteitslabel CoQual
  • 2014: Overstap naar BIM
  • 2016: > 35 werknemers in dienst
Lees meer...

Visie

Een oprecht menselijke, kwalitatieve en volledige dienstverlening aan de opdrachtgever, daar draait het om.

  • Open communicatie
  • Kwalitatieve dienstverlening
  • Constructieve samenwerkingsverbanden
  • Klanttevredenheid > 90%
Lees meer...
Mockup

Waarom voor ons kiezen?

Uw aanspreekpunt zijn Geert Vanbets en Geert Du Pont, beide gedelegeerd bestuurder van Groep Infrabo. De oprichter, Jo Pauels, is als voorzitter van de Raad van Bestuur nog steeds aanwezig en door de komst van zijn zoon, Kristof Pauels, in het bedrijf is de toekomst ook verzekerd.
In 1983 gingen we van start en dat doen we nog steeds, als onafhankelijk Belgisch all-round ontwerp- en engineeringbureau met een veertigtal vaste medewerkers, ingenieurs, architecten, technici, modelleurs en administratief personeel.
Door onze ‘kleinschaligheid’ spreekt u onmiddellijk op directieniveau, daar waar beslissingen genomen kunnen worden. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers. Het ontwerpteam zit fysiek samen en overlegt rechtsreeks met het afdelingshoofd en het bestuur. Dit garandeert kwaliteit, flexibiliteit en snelheid.
Wij durven uitdagingen aangaan. Groep Infrabo maakt geen copy-paste van zijn projecten, vandaar onze brede waaier aan ervaring in diverse sectoren. Of het nu om een kantoorgebouw of labo gaat, we nemen graag de handschoen op.
Ja, wij BIMMEN ook, al meer dan 1,5 jaar zelfs. Al onze disciplines ontwerpen onmiddellijk in 3D. Dit 3D model geeft inzicht in het ontwerp en is daarom een duidelijk en krachtig communicatiemiddel voor ontwerper, aannemer, bouwheer en eindgebruiker.

We kijken er naar uit om met je samen te werken!